Skip to main content

Aydınlatma Metni

a) Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu Emirgan Ocakbaşı Restoran Limited Şirketi (Bundan böyle “Restoran” olarak anılacaktır) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Rezervasyon formunda beyan etmiş olduğunuz kişisel verileriniz, rezervasyon faaliyetlerimizin yürütülmesi, rezervasyonunuza ilişkin sizlerle iletişime geçilebilmesi, alerji bilgilerinize ilişkin sağlık verinizi formda beyan etmeniz durumunda yemeklerinizin hazırlanması sırasında özel durumunuzun dikkate alınabilmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerimizin yürütülebilmesi amaçlarıyla ölçülü, sınırlı ve bağlantılı olarak Restoran tarafından işlenmektedir.

c) Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

Restoran, https://checkandplace.com/public/request/efendy/istanbul platformunda yer alan formu doldurmanız aracılığıyla elektronik olarak elde edilen kişisel verileriniz, (b) maddesinde belirtilen amaçlarla ölçülü, sınırlı ve bağlantılı olarak, Kanun’un 5. Maddesi uyarınca işlenmektedir.

d) Veri Kategorileri ve Örnek Veri Türleri

  • Kimlik Bilgileri; ad, soy ad
  • İletişim Bilgileri; e-posta adresi, telefon numarası
  • Sağlık Bilgisi; alerji durumu (formda beyan etmeniz durumunda)

e) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Rezervasyon Formunda doldurmuş olduğunuz verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında yerleşik herhangi bir üçüncü tarafa aktarılması söz konusu değildir.

f) Kanun’un 11. Maddesi kapsamında haklarınız

Kişisel verisi işlenen ilgili kişi olarak, Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki haklarınızı Kişisel Verileri Korunma Kurumu Başkanlığının 10.03.2018 tarih ve 30356 sayılı Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’i kapsamında ve buna uygun olarak göre kullanmak için Levent Mahallesi, Lilyum Sokak, Emirgan Grup No:2 Beşiktaş/İstanbul adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

Emirgan Ocakbaşı Restoran Limited Şirketi

EFENDY

Levent, Nispetiye Cd No:13, 34330 Beşiktaş/İstanbul

ÇALIŞMA SAATLERİ

Her gün
12:00 – 00:00

İLETİŞİM

T: 0530 289 80 39

© 2023 efendyistanbul